Blog

         Ne pare rău să vă informăm că, din cauza propagării continue a Coronavirus, Organizația Târgului de la Frankfurt a luat decizia de a amâna târgul Lighting + Building 2020 până în septembrie 2020.

        Acum puteți controla și termostatul Smarther folosind vocea.
Puteți de asemenea să vă controlați termostatul Smarther folosind asistenții voci și Amazon – Alexa (abilitatea Smarther Thermostat) sau asistenții vocali Google (acțiune Smart termostat).
        Cu Amazon – Alexa acest lucru se poate face în toate limbile acceptate, în timp ce Google Assistant funcționează în prezent numai în italiană și engleză.
Cum activăm această nouă funcție?
Ce comenzi pot fi trimise de la Alexa sau Google Home către Smarther?
         Pentru mai multe informații, consultați descrierile inițiale pe:
– Abilitate Alexa la următorul link: faceți clic aici
– Asistent Google la următorul link: faceți clic aici
          Nu uitați de asemenea, secțiunea Întrebări frecvente despre termostatul Smarther disponibilă în aplicația BTicino Termostat. Pentru acces direct utilizați următorul link: faceți clic aici

       Classe 300X vă permite să vizualizați videoclipurile camerelor dvs. BTicino și NETATMO într-un mod integrat dintr-o singură aplicație: DOOR ENTRY.
       De acum, integrarea cu camerele inteligente de interior și exterioare NETATMO simplifică și consolidează controlul casei tale. Afișează videoclipuri de pe camerele dvs. BTicino și NETATMO într-un mod integrat, răspunde curierului care sună unitatea dvs. internă și verifică că livrează efectiv pachetul pe care îl așteptați …
Toate acestea sunt acum posibile dintr-o singură aplicație: ENTRY DOOR.

      Fișiere rezidențiale în format DWG disponibile acum: Axolute, LivingLight și Màtix.
Suntem încântați să vă informăm că pentru a vă simplifica activitatea pe parcursul etapei de proiectare oferim acum desene în format DWG ale produselor din gama rezidențială BTicino: Axolute, Livinglight și Màtix.
      Vă informăm de asemenea că în „Zona de descărcare” a site-ului nostru web veți putea vizualiza și descărca fișiere în format DWG ale altor sisteme și produse din gama noastră.

     Noile întrerupătoare axiale, design și performanță în cel mai mic spațiu.
Noul comutator axial a fost reproiectat pentru a facilita activitatea electricianului și pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți.
     Adâncime redusă: doar 22,9 mm. Noul întrerupător axial ocupă cel mai puțin spațiu din cutie: – 30% dimensiunea axialului vechi:
– Ușor de instalat în sisteme noi și în renovări chiar și cu doze pline de cabluri.
– Perfect pentru instalare cu plăci de acoperire ultra subtire și suporturi AIR (Axolute și Livinglight).
– Acum intrerupatorul axial este disponibil și in gama  Màtix.
     Caracteristici principale:
– Distanță de lucru mai mică pentru activare: – 35% (2,2 mm în loc de 3,5 mm);
– O intensitate mai mică de lucru necesară pentru activare: – 40% (5 N isteaduri de 8-9N);
– Reducerea zgomotului perceput: -18%;
– Iluminare opțională cu noile LED-uri;
– 10 AX Mini Gap (distanța de contact redusă la 1,8 mm);
– Potrivit pentru toate tipurile de lămpi controlând sarcini de până la 2.500 W
– Catalog intrerupatoare Axiale
Vizioneaza videoclipul

GEWISS ȘI ISEO
      Parteneriatul dintre GEWISS și ISEO a dat naștere unui nou sistem de gestionare inteligentă a accesului în sectoarele rezidențiale și comerciale la scară mică.
Starea de bine este o stare generală de ființă care cuprinde sănătate, energie, fericire și un sentiment de calm și împlinire. Acest concept este strâns legat de ideea de siguranță și protecție, începând cu spațiile pe care le folosim zilnic. Pentru a da formă acestei idei de bunăstare, GEWISS – un jucător de frunte în lumea soluțiilor inteligente pentru automatizarea caselor și construcțiilor, mobilității electrice și iluminatului – a încheiat un parteneriat tehnologic cu ISEO Serrature, o companie italiană care are a fost dedicat proiectării, fabricării și vânzării de alarme antiefracție și o serie de alte produse concepute pentru gestionarea inteligentă a accesului și siguranța persoanelor fizice timp de 50 de ani.
     Rezultatul acestui acord a dus la integrarea platformei GEWISS Smart Home și a seriei ISEO Argo Smart de dispozitive de deschidere electronică, creând un sistem inteligent de control al accesului proiectat pentru utilizarea în sectoarele rezidențiale și comerciale la scară mică.
      Smart Gateway se află în centrul sistemului GEWISS Smart Home; această tehnologie folosește platforma Cloud, unde toate informațiile din casă și de pe internet converg. Poarta inteligentă reprezintă inima de bătaie a unui ecosistem în care coexistă o serie de soluții diferite, „vorbind” armonios între ele și asigurând bunăstarea în toată casa. Datorită integrării acestui sistem cu dispozitivele de control de acces Argo Smart de către ISEO, accesul acasă este acum și mai rapid, mai ușor și mai sigur, iar utilizatorii pot controla și blocarea și deblocarea de la distanță cu o simplă atingere a degetului, pe un computer, smartphone sau alt dispozitiv care rulează iOS, Android și Win10.
     Aplicația Smart Gateway permite utilizatorilor să profite de toate funcțiile de acces într-o manieră simplă, intuitivă, atât la nivel local, cât și de la distanță. Cu grafică și comenzi moderne pentru fiecare obiect care urmează să fie afișat și gestionat, aplicația aduce starea de bine și siguranța locuinței și mai aproape.
   Deoarece controlul și gestionarea unei proprietăți de la distanță înseamnă a face viața de zi cu zi mai confortabilă și mai convenabilă.

    CHORUS – Plăci ICE din gama internă
Cu plăcile de sticlă Chorus ICE, luxul respectă tehnologia. Pe lângă comenzile tradiționale, plăcile ICE sunt disponibile și într-o versiune Touch: atingeți pur și simplu suprafața plăcii pentru a controla luminile sau obloanele sau pentru a seta o scenă domotică predefinită.
– Catalog/prezentare

LEGRAND ȘI SAMSUNG

     Legrand și Samsung anunță lansarea în tara noastră a unei soluții dedicate industriei hoteliere, care permite controlul inteligent al camerelor, atat din perspectiva oaspeților, cât și din cea a administrației hotelurilor.
      Astfel, oaspeții pot seta temperatura, nivelul iluminarii, deplasarea draperiilor sau funcții specifice camerelor de hotel, afișate pe ecranul televizorului Samsung, prin simpla utilizare a telecomenzii. Mai mult, aceștia pot solicita efectuarea serviciilor de curățenie, folosind aceeași soluție, ceea ce permite optimizarea rutei cameristelor, care beneficiază și de o ghidare online spre destinaţia cea mai apropiată care trebuie împrospătată. Personalizarea poate să ajungă până la programarea accesului la diferite facilități recreative pe care le oferă unitatea de cazare (ore de yoga, de masaj etc). Odata setate preferințele ca profil al vizitatorului, acesta se va putea bucura de confort personalizat de cate ori revine în hotelul respectiv.
      Soluția Samsung LYNK HMS (Hotel Management System) transformă televizorul din camera de hotel într-un hub de control și management, combinând principalele atribute tehnice într-o interfață ușor de utilizat și interactivă. Pe lângă facilitățile de administrare a camerei (RMS), hotelurile mai pot accesa un sistem de control a energiei (EMS), serviciul de control în cameră (IRC) și funcția de gestionare a conținutului (CMS).

Citeste tot articolul si vizioneaza videoclipul